• Editor L

多款精美相套及標準相片相套設計・即場派相服務

我哋即場派相服務有分兩種相套類型, 分別係標準相片相套設計 個人化相片卡套! 首先介紹一下我哋嘅「個人化相片套設計」, 我們的Thank You Card設計有40-50款式可以揀,卡套可以加上新人喜歡的圖案, Logo, PreWedding相 或者字句 等等…我哋嘅設計師會事前同各位新人相討Design & 婚禮的顏色,也會適當的提供專業意見~盡量配合番您哋嘅婚禮主題喔!

另外介紹下「標準相片套設計」,係以POST CARD形式嘅相托, 設計以雲石風及Elegent為主, 很適合簡單,偏向西式嘅婚禮用喔, 而且價錢比較相宜! 「標準相片套設計」內容並不設修改喔!

即場派相服務經常用係婚禮之中,新人希望將開席前嘅相片送番俾賓客~每一次我哋將啲相片送回賓客手中,佢地都會覺得好驚喜💘 要即刻同班朋友Share!親友們拎住同新人一齊的合照回家,一起享受這份喜悅啦! 🎉💌


有興趣嘅朋友, 歡迎預約上來公司睇吓我哋嘅作品!! 或者可以直接查詢FB/IG: instantphotohk 想留意更多我地更多嘅作品,可以到我哋嘅facebook專頁瀏覽 & LIKE我哋專頁喔:

www.facebook.com/instantphotohk


重可以follow我地Instagramwww.instagram.com/instantphotohk #Instantphoto #Photobooth #hkphotobooth #香港婚禮 #hkwedding #instantphotohk #Instantphotoservice #hkig #即場派相 #晚宴派相 #即影即有 #ThankYouCardDesign

89 views

© 2020 by Vision Wedding.